Logo_FINAL (1)

Gender in de Blender

initiatief van studio waaghals 

Gender in de Blender is een initiatief van Studio Waaghals, door middel van dit project willen we bewustzijn en acceptatie creëren rondom gendergelijkheid – zoals de verschillen tussen man en vrouw, de LGBTQIAP+ community en stereotyperingen. We hopen met dit project mensen stil te laten staan bij de problemen op het gebied van gendergelijkheid. We schetsen een beeld van de problemen in de wereld van nu en betrekken Tilburg hierbij. Dit doen we door kunst in te zetten!

Het basiselement van dit project is de samenwerking tussen Studio Waaghals, de kunstenaar, het verhaal, de locatie en alle andere betrokken partijen. We zetten ons samen in om een gezamenlijk doel te bereiken, namelijk een wereld creëren waarin iedereen zijn eigen keuzes kan maken. Iedereen moet vrij zijn om te doen wat ie wil. En dat, is Gender in de Blender! 

Dit doen we door kunst in te zetten om aandacht te genereren voor gendergelijkheid. We zijn in contact met diverse kunstenaars in Tilburg en betrekken hen bij dit project door kunst een plekje te geven in Tilburg.

Gezien de huidige omstandigheden doen we dit door kunst digitaal tentoon te stellen. Neem eens een kijkje! Klik op een rondje hieronder op de kaart en bekijk de kunst op de (digitale) locatie!

Je pittige bericht is verstuurd!