onze partners

Studio Waaghals had Gender in de Blender niet kunnen realiseren zonder de hulp van onze partners! Op deze pagina kan je alles te weten komen over de krachtpatsers die dit project mede-mogelijk hebben gemaakt. Van sponsor tot kunstenaar, iedereen die iets heeft bijgedragen is hier te vinden.

Stadsmakers013

Stadsmakers013 is een aanjaag- en coachingsproject van Jongerenwerk R-Newt dat uitgaat van de kracht van jongeren. Immers, zij maken de stad en de wereld van de toekomst. Het project faciliteert een reeks van positieve maatschappelijke projecten en initiatieven vanuit jongeren waar de stad & wereld om ons heen socialer, levendiger, duurzamer en inclusiever van wordt. Zo dragen we samen bij aan de samenleving van de toekomst.

 

LocHal

Pal achter het station van Tilburg staat een imposant gebouw: de LocHal. Een plek waar leren en studeren, ondernemen en onderzoeken, ontmoeten en vergaderen, creëren, innoveren, exposeren en presenteren samenkomen. Je bent van harte welkom!

 

Schônste Wijk

Schônste wijk is een meerjarig programma van Buurtcultuur Tilburg in GoirkeWest-Hasselt met de insteek een mooiere, schonere en actievere wijk. We werken samen met wijkgenoten, kunstenaars en organisaties. Van (plastic zwerf)afval naar waardevolle dingen met, door, voor de wijk in een actief programma en met een wijk werkplaats! 

Wijkcentrum MFA Het Kruispunt

Onze ambitie is ‘Werken aan vitale wijken en dorpen, en de kracht van burgers vergroten’. Om dit waar te maken, staan we midden in de samenleving, dichtbij burgers. We zitten in de leefwereld van mensen. In alle leefdomeinen. Op een unieke positie. Hierdoor kunnen wij een brug slaan naar andere partners in de wijk of het dorp en gemakkelijk de juiste ondersteuning op de juiste plek krijgen. We leggen korte (tijdelijke) allianties die nodig zijn om de burger zijn|haar regie terug te geven. Ook in Tilburg 3 West.

Fontys Academy for Creative Industries

Fontys Academy for Creative Industries leidt studenten op tot creatieve, resultaatgerichte professionals die weten hoe je waarde toevoegt aan een concept, product, dienst of organisatie in de creatieve industrie. Ook leiden wij als enige onderwijsinstelling in Nederland trendwatchers op. Onze studenten zijn ondernemende adolescenten met een gevoelige antenne voor maatschappelijke ontwikkelingen op mondiaal niveau.