magenta communicatie

Magenta Communicatie is een van onze partners. We werken niet voor, maar met hen! Magenta Communicatie is specialist als het gaat om vorm, inhoud en rendement van content voor klanten. Onlangs hebben wij samen een project kunnen afronden voor RIN, waarbij een jubileumkrant verzorgd is.

Momenteel werken wij aan een document voor Kulabigwo, waarbij we de interne processen van de bouw van een school in Uganda (Afrika) vastleggen. Het doel is om sponsorwerving te stimuleren. We zijn dan ook trots om Magenta Communicatie onze partner te kunnen noemen en van elkaar te leren.

RIN is een toonaangevende partner op het gebied van automatiseren voor bedrijven en organisaties. Het bedrijf werkt met vier pijlers met elk hun eigen expert met veel kennis en ervaring over de mogelijkheden om bedrijfsprocessen sneller te laten verlopen en beter bereikbaar te zijn. Deze vier pijlers zijn: ICT & Cloud, Telefonie & Verbindingen, Printen & Scannen en Audiovisueel.

De huidige vraagstelling luidt als volgt: Hoe kan Studio Waaghals er voor zorgen dat de huidige en potentiƫle klanten van RIN af weten en/of meer gebruik maken van de 4 pijlers waarin het bedrijf actief is?

RIN bestaat 40 jaar en is sinds kort verhuisd naar een nieuwe locatie. Ter gelegenheid van beide feiten wordt een open dag gerealiseerd om klanten en relaties te laten zien wat RIN allemaal kan betekenen.

Studio Waaghals heeft besloten om de vraagstelling aan te pakken doormiddel van een jubileumkrant gezien de expertise van Magenta en de eerdere uitingen van RIN. Daarnaast dient het eindproduct snel opgeleverd te worden vanwege de deadline van het evenement. Studio Waaghals heeft daarom gekozen om vooral de vier pijlers goed uit te lichten met daarbij de partners en werkzaamheden van RIN.