projecten

Cure afvalbeheer verzorgt de afvalinzameling en verwerking in onder andere de gemeente Eindhoven. Zij heeft het probleem dat er vaak afval naast de ondergrondse containers staat. Waar komt dit door? Cure denkt dat de informatievoorziening naar Internationale studenten en expats niet optimaal is. Studio Waaghals heeft deze informatievoorzining geanaliseerd en verbeteringen geadviseerd.

Tau Omega is een startup die zich specialiseert in Artificial Intelligence met een focus op Machine Learning. Wij van Studio Waaghals gaan ervoor zorgen dat zij de focus kunnen leggen op de juiste doelgroep. Daarnaast zal er een re-branding verzorgt worden die hierbij gaat helpen.

Rush Energy Drink is een horeca exclusieve energiedrank. Helaas zijn ze onder de eindgebruiker niet bekend. Door middel van verschillende analyses hebben we ons verdiept in de doelgroep en de markt om zo tot de best passende oplossing te komen. Momenteel zitten we in de brainstorm fase. Hiermee hopen we door middel van een merkactivatie de naamsbekendheid bij de eindgebruiker te verhogen.​

Pedal Power Association (PPA) is met 16.000 leden de grootste recreatieve fietsorganisatie van Zuid-Afrika. Samen met PPA zijn we gaan kijken welke vormen van duurzame mobiliteit wij in Nederland zien die wellicht van impact kunnen zijn op beginnende ondernemers in Zuid Afrika. Door trend te analyseren en gesprekken te voeren met marktdeskundige hebben we een trend rapport opgesteld waar de Zuid Afrikaanse startups van kunnen leren en zichzelf ontwikkelen.

Eindhoven Film Festival heeft de hulp van Studio Waaghals ingeroepen om ervoor te zorgen dat creatievelingen in (en om) Eindhoven te bereiken en ertoe te zetten het festival daadwerkelijk te bezoeken.

Magenta Communicatie is specialist als het gaat om vorm, inhoud en rendement van content voor klanten. Samen werken we aan toffe projecten. Denk aan een bijdrage van de realisatie van een school in Uganda en het realiseren van een jubileum krant voor de klant.

zomerparkfeest

Zomerparkfeest Venlo is een gratis toegankelijk cultuurfestival. Het festival duurt vier dagen en vindt plaats in het Julianapark te Venlo. Ruim 94.000 bezoekers bezichtigen meer dan 130 acts wat het een van de grootste Nederlandse festivals maakt in zijn soort. Het accent ligt op muziek in alle genres. Naast muziek zijn er ook voorstellingen op het gebied van dans, theater, mode, film, literatuur, beeldende kunst en wetenschap.

Logo_FINAL (1)

Gender in de Blender is een initiatief van Studio Waaghals, door middel van dit project willen we bewustzijn en acceptatie creëren rondom gendergelijkheid – zoals de verschillen tussen man en vrouw, de LGBTQIAP+ community en stereotyperingen. We hopen met dit project jongeren stil te laten staan bij de problemen op het gebied van gendergelijkheid. We schetsen een beeld van de problemen in de wereld van nu en betrekken Tilburg hierbij.

Jenneskens is een jong en opkomend modemerk, gericht op de ontwikkeling van high-end streetwear, geïnspireerd op wereldwijde tijdreizen, sociale verschuivingen en lichaamsbewegingen. Een uitdrukking en voorstelling van de verhalen achter de ontwerpen en het merk blijken nodig. Studio Waaghals helpt bij het ontwikkelen van de uitingen om ‘de Jenneskens Story’ te vertellen door middel van onder andere een video serie, social media design en content creatie en de online marketing.

Je pittige bericht is verstuurd!